Skip to content

Votează campania preferată din cadrul Galei Game of Tribes

Ai nominalizat campania, brandul sau evenimentul preferat la Game of Tribes? Acum este momentul să votezi favoritii pentru a-i trimite mai aproape de primii.

În perioada 23 septembrie – 8 octombrie 2016 ai ocazia să duci la îndeplinire misiunea propusă. Votează-ți favoriții de la cele 6 categorii din concurs pe site-ul www.got.marketing-tribe.ro, iar Game of Tribes o va aduce în atenția publicului pe data de 13 octombrie 2016, când va avea loc Gala de decernare a premiilor la Casino, Cluj-Napoca. Pentru ca întregul proces să fie conform standardelor, campaniile vor trece și în atenția unui juriu specializat.

Game of Tribes este un proiect realizat de IAA Young Professionals Cluj-Napoca. Ideea acestui proiect este de a premia campaniile locale din Cluj și echipele din spatele lor. IAA YP desfășoară în Cluj proiecte pentru tinerii specialiști în comunicare și pentru toți cei care simt și înțeleg valoarea marketingului.

Facebook Twitter Stumbleupon Tumblr Email

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

nineteen − ten =

Iti mai recomand Marketing (6 din 11 articole)


Evenimentele interesante creează buzz și interes, iar Fashion Marketing Masterclass cu siguranță poate fi ușor catalogat ca cel mai mare eveniment de fashion marketing din ...