Skip to content

Social Media Summit Sibiu. Editia a 4-a

Social Media Summit Sibiu. Doua sesiuni de conferinta vor prezenta strategiile concrete pentru branding, customer service si cresterea vanzarilor precum si pasii cheie prin care pot fi folosite resursele Social Media pentru networking personal si noi parteneriate de business. Summit-ul se incheie cu o premiera, un workshop interactiv ce creeaza strategia social media a unui brand in direct, printr-un brainstorming si efort comun al tuturor participantilor din sala.

Daca vrei sa afli care sunt strategiile eficiente de promovare prin retelele sociale, sa te intalnesti cu cei mai relevanti bloggeri si specialisti in online din Romania si sa cunosti influencerii care fac diferenta, rezerva-ti un loc la cea la a patra editie Social Media Summit. Participarea nu presupune un fee, insa din acest motiv locurile la eveniment se epuizeaza foarte usor.

Cum platesti?

Inscrierea la Social media Summit se face pe baza de invitatie.

Pentru a participa la eveniment, te invitam sa trimiti un email la adresa – gabriela.matei@revistabiz.ro cu datele tale de contact (nume, prenume, telefon, companie, functie) si cu un paragraf despre ce subiecte sunt interesante pentru tine la eveniment. Inscrierile se fac in limita locurilor disponibile.

Facebook Twitter Stumbleupon Tumblr Email

One Comment

  1. Cipriana

    Eu am fost la Social Media Summit editia organizata la Cluj si va pot spune ca am invatat lucruri pe care nu le stiam. Iar, organizarea a fost una foarte profesionista. Felicitari celor de la Revista Biz! Asa ca, daca aveti timp, sunteti interesati de mediul online si drum prin Sibiu, nu ratati conferinta. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

seventeen − 10 =

Iti mai recomand Traininguri/Conferinte (21 din 23 articole)


OBF ...