Skip to content

Masterclass de Fashion Marketing la Cluj-Napoca

Anul 2016 începe în forță cu un eveniment dedicat marketingului de fashion. Ești pasionat de ‪fashion‬? Lucrezi în domeniu sau ai un blog‬ dedicat acestei industrii și vrei să știi mai multe despre tehnicile de ‪‎marketing‬ de ”după perdea”?

Sub sloganul “Fashion as an expression for your inner self”participanții vor putea participa la un eveniment fără precedent, un Masterclass susținut de Clarence van der Putte, lector al Universității de Științe Aplicate din Amsterdam. Evenimentul va aduce la un loc specialiști de Marketing, persoane pasionate de Fashion, proprietari de magazine online din industria fashion, designeri  sau  persoane pasionate de comunicare.

Ce vei afla?

Într-un curs intensiv de 3 ore vei putea afla ce funcționează și ce nu în piața de Fashion, vei avea ocazia să aflii care sunt instrumentele de care ai nevoie și ce capcane pot apărea pe parcurs în acest domeniu foarte efervescent.

Care este experiența trainer-ului?

Profesorul Clarence van der Putte, consultant internațional, trainer, autor al numeroaselor cărți din domeniul managemenului și al educației, este co-fondator al Departamentului de Fashion Management al Institutului de Fashion Amsterdam (AMFI) și a fost de-a lungul timpului implicat în proiecte fashion de strategie a brandului, extindere a liniei de produse, masterclass-uri, workshop-uri, market development și personal coaching.

Când și unde va avea loc evenimentul?

Evenimentul va avea loc în data de 26 ianuarie 2016, începând cu ora 18:30, la Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării, strada Traian Moșoiu, numărul 71, Cluj-Napoca, în amfiteatrul 101.
Înscrierea la acest eveniment se face prin completarea formularului de înregistrare de mai jos.

Programul evenimentului:

18.30-19.00h: Înregistrarea participanților
19.00-19.30h: Fashion strategies; the shortest way is not always the best way.
19.30-20.00h: Fashion markets; designer’s push or consumer’s pull.
20.00-20.30h: How to build a fashion company:
– from a designer’s perspective
– from a business’ perspective.
20.30-21.00h: PAUZĂ
21.00-21.30h: Fashion in Romania vs the Netherlands; compare cultures and trends.
21.30-22.00h: Fashion cases and Q&A.
22.00h+ Networking

*prezentările se vor ține în limba engleză

 Organizatori

Evenimentul este organizat de organizația IAA YP Cluj. IAA Young Professionals este un program al IAA ce reuneşte tineri profesionişti sau studenţi în ani terminali, atraşi de pasiunea comună pentru domeniul marketingului şi comunicării.IAA Young Professionals Cluj este prima şi singura filială a IAA Young Professionals România, din afara Bucureştiului.

S-a înfiintat în 2009, reunind tineri profesionişti din marcomm-ul clujean. Printre proiectele IAA Young Professionals Cluj se numară: workshop-uri și prezentări de marketing, întâlniri informale cu seniori din industrie, proiecte pentru mediul ONG, catalogul Marketing Tribe și implicare în cadrul Festivalului de Publicitate Cluj. (BT)

Evenimentele IAA YP Cluj sunt o ocazie excelentă pentru tinerii pasionați de marketing și comunicare din Cluj Napoca care vor să învețe lucruri noi. Acestea îi ajută să pună baza unei cariere viitoare și să cunoască oameni pasionați de aceleași lucruri ca ei. Prin acest Masterclass organizatorii își doresc să aducă împreună specialiștii de Marketing și antreprenorii, designerii, studenții pasionați de piața de Fashion.

Parteneri media: Revista Atelierul, The Woman, Maison CHOUCHOU, Revista Bulevard, Transilvania International Design & Fashion Fair, Stil Masculin, Citymodels, Youth@Cluj-Napoca 2015, Ro Fashion, Evenimente in Cluj-Napoca, Zile si Nopti Cluj-Napoca, Buna Dimineata, Ziua de Cluj, City Fashion Week, Cat Costa Clujul, MIA boutique, Artefaur, Cluj Fashion Hub, cluj.com, Biz Marketing, Maya Fashion Cluj Napoca, Cluj Life, Beau Monde, Dizainăr

În concluzie 🙂

Dacă ești în Cluj în 26 ianuarie 2016, cu siguranță vrei să fii la eveniment! Participarea este GRATUITĂ, însă locurile sunt limitate. Mai multe detalii despre ‪#‎masterclass‬, aici: http://www.marketing-tribe.ro/masterclass-de-fashion-marketing/

Facebook Twitter Stumbleupon Tumblr Email

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

14 − four =

Iti mai recomand Marketing, Traininguri/Conferinte (15 din 70 articole)


Era prin 2007 când Bergenbier a introdus Ziua Bărbatului. Se sărbătoreau acei bărbaţi care îşi defineau masculinitatea prin burtă, prin comportament grosolan, prin pasiune pentru ...