Skip to content

Marketing după Perdea din nou la Cluj-Napoca – ediția a treia

Marketing după Perdea se întoarce toamna aceasta în Cluj-Napoca, eveniment în cadrul căruia vei avea oportunitatea de a pune întrebări și de a discuta aspecte știute și neștiute pe care le vei întâlni într-o carieră în marketing și comunicare.

Te invităm să tragi cortina și să iei parte la o discuție deschisă cu specialiști din MarCom-ul clujean. Dacă ești student la Marketing, Comunicare sau pur și simplu ești pasionat de acest domeniu, te invităm să îți completezi cunoștiințele teoretice și să aflii din secretele specialiștilor în domeniu.

Primul eveniment a acestei ediții va fi în data de 9 noiembrie, ora 18:30 la Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor, în 16 noiembrie, ora 18:30 ne vom întâlni cu studenții de la Facultatea de Business, iar în 17 noiembrie, ora 18:00 vom încheia seria evenimentelor din Cluj-Napoca la la Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării. La fel ca și anul trecut, și în acest an vom împărtăși din experiența speakerilor studenților de la Universitatea ”1Decembrie 1918” Alba Iulia în cadrul unei întâlniri în 12 noiembrie, ora 11:00.

Premiile speciale ale acestei ediții: o zi de shadowing a specialistului de marketing în cadrul a patru companii

Accesând link-ul http://bit.ly/Marketing-dupa-perdea-2016  îți poți confirma locul și șansa de a câștiga o zi de shadowing a specialistului de marketing în companii precum: Magnolia, Hotel CITY Plaza, Loopaa sau Transylvania College.

Vrei o carieră în marketing sau comunicare?

Atunci fă primul pas și înscrie-te acum gratuit la un eveniment creat special pentru tine!

14962797_10154755508813623_8889162953977556900_n

Facebook Twitter Stumbleupon Tumblr Email

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

4 × two =

Iti mai recomand Marketing (5 din 11 articole)


Ai nominalizat campania, brandul sau evenimentul preferat la Game of Tribes? Acum este momentul să votezi favoritii pentru a-i trimite mai aproape de primii. În ...