Skip to content

Game of Tribes revine toamna aceasta în Cluj-Napoca. Fii tu cel care alegi ce campanie sau brand merită să fie premiat

Game of Tribes se reîntoarce cu o nouă ediție în care tu ești juriul. Evenimentul își propune să premieze cele mai apreciate campanii de promovare și branduri clujene. În perioada 9-22 septembrie 2016 ai ocazia să nominalizezi cele mai faine campanii, branduri sau evenimente à la Cluj.

games-of-tribes-2016
Scopul acestui proiect este de a aduce în față cele mai bune campanii locale din Cluj, precum și echipele din spatele lor. În perioada 23 septembrie – 8 octombrie 2016 publicul are posibilitatea de a-și exprima online votul pe site-ul evenimentului: www.got.marketing-tribe.ro, urmând ca în 13 octombrie 2016 să fie premiate campaniile în cadrul galei de decernare a premiilor, ce va avea loc la Casino Cluj-Napoca.

Dacă ai o campanie preferată ce s-a desfășurat în Cluj în ultimul an, mai exact în perioada iulie 2015 – august 2016, ai ocazia să ajungă a fi premiată. Pentru a nominaliza campaniile, accesează site-ul www.got.marketing-tribe.ro și completează formularul atașat. Vei primi un mesaj de confirmare, iar tot ce trebuie să mai faci este să urmărești pagina evenimentului pentru a vota.

IAA Young Professionals reunește tineri profesioniști atrași de pasiunea comună pentru marketing și comunicare. IAA YP desfășoară în Cluj proiecte pentru tinerii specialiști în comunicare și pentru toți cei care simt și înțeleg valoarea marketingului. Viziunea organizației are în spate patru cuvinte cheie: Promovare – Motivare – Dezvoltare – Relaționare.

În 2015 Game of Tribes a spart gheața cu peste 35 de campanii pe care le-a premiat și le-a făcut publice. Asigură-te că anul acesta  istoria se repetă.

Facebook Twitter Stumbleupon Tumblr Email

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

5 × 2 =

Iti mai recomand Marketing (12 din 49 articole)


Evenimentul organizat de This is Not a Storm a reunit într-un panel de discuții 4 antreprenori din sfera produselor digitale, care se află în diverse ...