Skip to content

Despre blog

Blogul BizMarketing.ro a fost lansat în Aprilie 2010,  după ce am început  să iau notițe din cărțile de specialitate pe care le citeam și astfel am descoperit că îmi place să mă documentez și să îmi împărtășesc cunoștiințele și cu alți pasionați de marketing ca si mine.

BizMarketing este locul în care orice pasionat de marketing  se boate bucura de  informații utile, știri sau studii de caz oferite de oameni de specialitate, oameni cu experiență în domeniul marketing-ului fie că vorbim de marketing online, marketing turistic, marketing corporate B2B, sau marketing B2C, marketing pentru ONG-uri, PR sau Social Media care sunt bucuroși să împărtășească din experiența lor.

Blogul se adresează celor pasionați de marketing, online marketing, social media, business în general și management de proiect.

Despre mine

cipriana-stan-digital-marketing

Sunt pasionată de industria de Marcom, lucrez ca Digital Marketing Specialist într-o companie de IT și freelancer în proiecte de digital marketing, internal communications, marketing B2B și B2C. Am lucrat cu branduri de succes atât în agenție de marketing cât și ca specialist intern în industrii variate precum: IT, sănătate, industria alimentară, industria ceramică, turism și organizări de evenimente.

Fac voluntariat de peste 10 ani în proiecte sau asociații conectate cu Marketing-ul sau cu educația tinerilor. În 2016 am fost Project Manager în cadrul celei de-a treia ediție a Marketing după Perdea, un proiect adresat studenților din Cluj, Alba și Mureș, organizat de IAA YP Cluj.

Let’s connect on LinkedIn 🙂

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

seventeen − four =